fbpx

Κέντρο Ψυχοθεραπείας και Στήριξης

 

Είδη θεραπείας: Υποστηρικτική, Ψυχοδυναμική, Ομαδική, Οικογενειακή / Συστημική

 

30,00 40,00 

Εκκαθάριση

Καθαρισμός

*Η επιλογή ώρας και ημερομηνίας είναι ενδεικτική. Η ημέρα και ώρα του ραντεβού θα επιβεβαιωθεί μετά από επικοινωνία με τον ειδικό.

Περιγραφή

Υπηρεσίες Κέντρου
Έχοντας συνυπάρξει σε διαφορετικά εκπαιδευτικά και εργασιακά περιβάλλοντα, φτιάξαμε έναν χώρο στον οποίο να μπορεί να εκφράζεται η αγάπη μας για την ψυχοθεραπεία, τον ιδιαίτερο εκείνο τύπο της συνάντησης που ενεργοποιεί τις δυνατότητες του ανθρώπου να αλλάζει και να μεταμορφώνει την ζωή του.
Θεραπευτής και θεραπευόμενος επιδίδονται σε ένα ιδιαίτερο είδος συζήτησης και διαλόγου, που επιτρέπει την ανάδυση του νοήματος της συμπεριφοράς, αποκωδικοποιώντας το ανάλεκτο, το άρρητο μήνυμα των συμπτωμάτων.

Η ψυχοθεραπεία μπορεί να είναι μια πράξη απελευθερωτική, όσο φωτίζει τις ανάγκες, τις επιθυμίες, τα συναισθήματα, τις πεποιθήσεις, τους φόβους, τις προθέσεις, που κινητοποιούν την ανθρώπινη συμπεριφορά και της δίνουν νόημα, προκειμένου ο άνθρωπος να εγκαταλείψει τους προστατευτικούς αλλά απαρχαιωμένους τρόπους τού να χειρίζεται συγκρούσεις, και να βρει τις νέες, δικές του λύσεις.

Παρέχουμε:

  • Ατομική Ψυχοθεραπεία
  • Οικογενειακή Θεραπεία
  • Θεραπεία ζεύγους
  • Ομάδες Στοχασμού | Ομάδες Γονέων
  • Θεραπείες μέσω Skype
  • Υποστηρικτικές θεραπείες

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας και φυσικά μην διστάσετε να μας καλέσετε για οποιαδήποτε ερώτηση

Επιστημονική ομάδα

aggeli_pic2

 

Η Μαριλένα Αγγελή αποφοίτησε από το τμήμα Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ολοκλήρωσε μεταπτυχιακές σπουδές στον τομέα “Health Management” και στην συνέχεια μετεκπαιδεύτηκε για τέσσερα χρόνια στην Συστημική Οικογενειακή Θεραπεία, από το Ινστιτούτο Συστημικής Σκέψης και Ψυχοθεραπείας, και για τρία χρόνια στην Ψυχοδυναμική Ψυχοθεραπεία από το Ελληνικό Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών.

Η βιωματική της επαφή της με την ψυχανάλυση ξεκινά το 2008, με την εκπαίδευση και εμβάθυνσή της στην ψυχαναλυτική κατανόηση και πρακτική να συνεχίζεται έως σήμερα. Μεταξύ των άλλων, από την Βορειοελλαδική Ψυχαναλυτική Εταιρεία έχει παρακολουθήσει τους δύο ετήσιους κύκλους εισαγωγής στην Ψυχαναλυτική σκέψη και Πράξη, και έχει συμμετάσχει σε επιμέρους κύκλους ψυχαναλυτικών εποπτικών συναντήσεων και σεμιναρίων. Το 2019 έλαβε τη βασική εκπαίδευση στο «Mentalization- Based Treatment» από το Anna Freud National Centre For Children and Families.

Κλινική εμπειρία απέκτησε ασκούμενη για περίπου έξι χρόνια σε διαφορετικές δημόσιες δομές ψυχικής υγείας, όπως το γραφείο Σ.Ο.Ψ.Υ στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, η Ιατροπαιδαγωγική Υπηρεσία του Ελληνικού Κέντρου Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών, το Κέντρο Ψυχικής Υγείας Δυτικού Τομέα Θεσσαλονίκης, το Πρόγραμμα Εναλλακτικής Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων «ΑΡΓΩ» στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και το τμήμα ενηλίκων του Ελληνικού Κέντρου Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών.
Από το 2012 έως 2019 συντόνισε την ομάδα αυτοβοήθειας για την κατάθλιψη «Ελεύθερη πτώση».

Ως ψυχολόγος έχει εργαστεί στη Δευτεροβάθμια Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης, στο Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες, στο ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ., στην «ΑΡΣΙΣ» και στον Δήμο Θεσσαλονίκης παρέχοντας ψυχολογική και ψυχοκοινωνική υποστήριξη σε παιδιά, ενήλικες, και οικογένειες. Συνεργάζεται με την Ε.Π.Α.Ψ.Υ.

Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ιδιωτικά ως ψυχοθεραπεύτρια.

_________________​

kampouri_pic

 

Η Φανή Καμπούρη είναι Ψυχοθεραπεύτρια – Κοινωνική Λειτουργός, απόφοιτη του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Ηρακλείου. Συνεχίζει τις σπουδές της σε Μεταπτυχιακό επίπεδο στο τμήμα Ιατρικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης στο πεδίο της «Κοινωνικής Ψυχιατρικής».

Από το 2011 είναι εκπαιδεύτρια πληθώρας ομάδων γονέων σε δημόσια σχολεία της Δυτικής Θεσσαλονίκης, εγκεκριμένη από το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων. Έχει παρακολουθήσει την “Εισαγωγή στις Ψυχοθεραπευτικές και Ψυχοδιαγνωστικές Μεθόδους” του Ανοιχτού Ψυχοθεραπευτικού Κέντρου στην Αθήνα, μέσω του οποίου ήρθε σε επαφή με την  Ομαδική Δυναμική, το Ψυχόδραμα και τις ψυχοδιαγνωστικές τεχνικές.

Επιπρόσθετα, από το 2012 έως σήμερα δραστηριοποιείται στο χώρο του Ελληνικού Κέντρου Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών Ανατολικού Τομέα Θεσσαλονίκης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Αγίας Θεοδώρας 1, Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο Γραφείου:  Καλέστε τώρα

Κινητό (κα. Αγγελή):  Καλέστε τώρα

Κινητό (κα. Καμπούρη):  Καλέστε τώρα

Στείλτε Email

Web: psychotherapyaggelikampouri.com