Soulscan Open Day Vol.2

Soulscan Open Day Vol.2

Soulscan Open Day Vol.2

Επιλογή θεραπείας: Όλες οι απαντήσεις που δεν μπορείτε να βρείτε αλλού

 

Το SoulScan, το σημείο αφετηρίας κάθε σωστής θεραπείας, διοργανώνει το 2ο Open Day στη Θεσσαλονίκη, με θέμα “Επιλογή θεραπείας: όλες οι απαντήσεις που δεν μπορείτε να βρείτε αλλού”. Την Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου 2019, στις 19:30 στο OΚ!Thess **. 

Στο Open Day μπορείτε να έρθετε σε επαφή με έμπειρους ψυχολόγους και ψυχιάτρους, να δείτε από κοντά πώς δουλεύουν και να λύσετε όλες τις απορίες σας σχετικά με τη διαδικασία της ψυχοθεραπείας και την επιλογής της. Σε μια εποχή που όλοι μπορούμε να έχουμε μια σφαιρική άποψη, ενημέρωση και αιτιολογημένες επιλογές, είναι κρίμα η επιλογή σε ένα τόσο σημαντικό ζήτημα να γίνεται λίγο πολύ τυχαία.

Στο Open Day Vol.2 μπορείτε να λύσετε όλες τις απορίες σας, μιλώντας απ’ ευθείας με τους ειδικούς. Θέματα που θα συζητηθούν ανοιχτά είναι:

  • Πώς να διαλέξω θεραπευτή;
  • Πόσο διαρκεί μια ψυχοθεραπεία;
  • Μπορώ να αλλάξω ψυχοθεραπεία;
  • Πότε θα καταλάβω ότι ο θεραπευτής μου δε μου ταιριάζει;
  • Τι να κάνω αν νιώθω ότι δεν αλλάζει κάτι προς το καλύτερο;

Αυτές και πολλές άλλες απορίες σας, περιμένουν απάντηση!

Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να βρεθούν λίγο πιο κοντά στο χώρο της ψυχικής υγείας και να πάρουν απαντήσεις από ένα πλήθος ειδικών, να δουν πώς λειτουργεί ο καθένας, να συγκρίνουν και να πληροφορηθούν. Είναι δωρεάν, αλλά έχει περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

[button link=”/soulscan-event-signup” type=”big” color=”red”] Για να εξασφαλίσετε τη θέση σας δηλώστε συμμετοχή εδώ[/button]

 

 

Επιπλέον, τώρα μπορείτε να σκεφτείτε και από πριν πράγματα που θα θέλατε να μάθετε και να ρωτήσετε τους ομιλητές μας, για να τα ακούσετε σίγουρα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης!

[button link=”/qna-forms” type=”big” color=”teal”] Ρωτήστε μας :)[/button]

 

 

** OK!Thess, Κομοτηνής 2, Θεσσαλονίκη (Είσοδος από την οδό Απόδημου Ελληνισμού)