Εκπαιδευτική ημερίδα ΒΕΔΨ | 9 Δεκεμβρίου 2019 | Θεσσαλονίκη

Εκπαιδευτική ημερίδα ΒΕΔΨ | 9 Δεκεμβρίου 2019 | Θεσσαλονίκη

Ο Ελληνικός Σύλλογος Βραχείας Εντατικής Δυναμικής Ψυχοθεραπείας διοργανώνει τη Δευτέρα, 9/12/2019, στο ξενοδοχείο Holiday Inn στη Θεσσαλονίκη, εκπαιδευτική ημερίδα με video-training πάνω στη μέθοδο της ΒΕΔΨ (IS-TDP) και προσκεκλημένο ομιλητή μέσω τηλεδιάσκεψης τον Dr. Allan Abbass, ψυχίατρο – ψυχοθεραπευτή και συγγραφέα του πολύ σημαντικού συγγράμματος της ΒΕΔΨ “Reaching Through Resistance”.

 

Η ημερίδα έχει θέμα:

” Εισαγωγή στη Θεωρία και την Τεχνική της Βραχείας Εντατικής Δυναμικής Ψυχοθεραπείας (IS-TDP) – Αντιμετώπιση ασθενών με ανθεκτική κατάθλιψη και ασθενών με ψύχωση “

και απευθύνεται σε επαγγελματίες ψυχικής υγείας που θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους πάνω στο μοντέλο της ΒΕΔΨ ή να έρθουν σε μια πρώτη επαφή με αυτό, βλέποντας τις δυνατότητές του σε ασθενείς με σοβαρή καταθλιπτική η ψυχωσική συμπτωματολογία.

Περιλαμβάνει 2 ενότητες, στις οποίες θα παρουσιαστούν αποσπάσματα βίντεο από πραγματικές συνεδρίες με ασθενείς, για την καλύτερη κατανόηση της θεωρίας και της τεχνικής. Την πρώτη ενότητα παρουσιάζουν o ψυχίατρος – ψυχοθεραπευτής και εκπαιδευτής ΒΕΔΨ Dr. Κώστας Μόνας, Διευθυντής του Κοινοτικού Κέντρου Ψυχικής Υγείας Κεντρικού Τομέα της Θεσσαλονίκης και η ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια Dr. Ελπίδα Βασιλοπούλου, του ίδιου Κέντρου. Η δεύτερη ενότητα θα παρουσιαστεί από τον Καθηγητή ψυχίατρο – ψυχοθεραπευτή και εκπαιδευτή Dr. Allan Abbass, Διευθυντή του “Center for Emotions and Health” του University Dalhousie, Halifax, Nova Scotia του Καναδά. Η παρουσίαση του Dr. Abbass θα γίνει μέσω Teleconference και θα είναι στα Αγγλικά χωρίς μετάφραση.

 

Πρόγραμμα ημερίδας:
  • 08:45 – 09:00 Προσέλευση – Εγγραφές
  • 09:00 – 13:00 Ενότητα Α: Βασικές αρχές ΒΕΔΨ – Παρουσίαση πραγματικών περιστατικών με video
  • 13:00 – 14:00 Διάλειμμα
  • 14:00 – 18:00 Ενότητα Β: Παρουσίαση περιστατικών από τον Dr. Abbass

 

Κόστος συμμετοχής:

Για εγγραφή και πληρωμή μέχρι 15/11/19: Ειδικευόμενοι/φοιτητές 30€ – Επαγγελματίες ψυχικής υγείας 60€

Για εγγραφή και πληρωμή μετά τις 15/11/19: Ειδικευόμενοι/φοιτητές 40€ – Επαγγελματίες ψυχικής υγείας 70€

 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία του ΙΨΚ στα τηλέφωνα 2310 236236 και 6947811422.

Online κράτηση θέσης